Köszöntő

Köszöntjük a Taszár Honvéd Sportegyesület Honlapján!

Tisztelt látogatóink!

email címünkön taszarhse@yahoo.com továbbra is várjuk érdeklődésüket.

Az egyesület 1957-ben alakult, 1989-től bejegyzett társadalmi szervezet.

1998-tól közhasznú szervezet. Az egyesület 2005 végéig a Taszárra települő katonai szervezetek bázisán működött, de tevékenységét a katonai szervezet megszűnése után is tovább folytatta, tagsága megmaradt.

Az egyesület 3 szakosztállyal ( Ejtőernyős, labdarúgás, tömegsport / paintball, futóversenyek, horgászat, kondicionáló terem/ ) működik.

A LEADER  pályázatkeretében elnyert “sportident” időmérő dobozokat a Zselic  Tájékozódási futó és Szabadidő egyesülettel kötött együtt működési megállapodás keretében üzemeltetjük.

2014 tavaszán Együttműködési megállapodást kötöttünk a Kaposvári 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezreddel a sportkapcsolatok szarosabbá tételéről. Első közös rendezvényünk a szeptemberben megrendezésre kerülő 64. Deseda félmaraton futóverseny lesz a  Honvédelmi Minisztérium  pályázati támogatásával.

2015 őszén megalapítottuk labdarúgó szakosztályunkat.

Sportegyesületünk taglétszáma: 52 fő.

Az egyesület megtalálható a Taszár Község Önkormányzata által tartós használatba adott sportpályán, (Honvéd Sportpálya, a taszári lakótelep nyugati oldalán)

A Taszár HSE a Honvéd Sportegyesületek Országos-, a Magyar Ejtőernyős- ,  Magyar Repülő- szövetségnek, az MLSZ,  Tógazda Horgász egyesületnek a tagja.